Pui prăjit cu miere de Ancho
Puiul prăjit cu miere Ancho ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 2372 calorii, 146g de proteine, și 126g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 7,19 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați pudră de ceapă, pudră de chili de arbol, ulei de arahide și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de arahide, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Caramel De Arahide Sărate ca desert. 90 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 92%. Rețete similare includ Pui prăjit cu miere de Ancho, Raft de miel cu glazură de Ancho-miere, și Porumb la grătar cu miere-unt Ancho Chile.
Instrucțiuni
Bateți împreună 1 litru de zară, 2 linguri de sare și chili de arbol într-un castron mare sau un vas mare de copt.
Adăugați puiul, întoarceți-l la strat, acoperiți și dați-l la frigider timp de cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Așezați restul de 2 căni de lapte de unt într-un castron. Se amestecă împreună făina, usturoiul și pulberile de ceapă, boiaua și cayenne într-un castron mare și se împarte între 2 platouri puțin adânci și se condimentează generos cu sare și piper.
Scurgeți puiul într-o strecurătoare și uscați-l. Dragați bucățile câteva odată în amestecul de făină și îndepărtați excesul, apoi înmuiați-l în zară și lăsați excesul să se scurgă. Dragați în a doua farfurie de făină și îndepărtați excesul.
Puneți bucățile de pui pe un suport de copt așezat peste o foaie de copt în timp ce uleiul se încălzește.
Se toarnă aproximativ 3 centimetri de ulei într-o tigaie adâncă din fontă; uleiul nu trebuie să vină mai mult de jumătatea părților laterale ale oalei.
Puneți oala la foc mediu-mare și încălziți uleiul la 375 de grade F pe un termometru prăjit. Lucrând în loturi, adăugați bucățile de pui în uleiul fierbinte, câte 3 sau 4 și prăjiți, întorcând bucățile ocazional, până se rumenesc uniform și fierte, aproximativ 20 de minute.
Scoateți din ulei cu o lingură cu fante și transferați într-un raft pentru a se scurge; repetați pentru a găti bucățile rămase.
Se servește fierbinte, stropit cu miere de ancho.
Bateți toate ingredientele împreună într-un castron. Condimentează cu sare, după gust.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Regele Frosch Riesling Auslese All natural German. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană]()
Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană