Pui prăjit cu miere de Ancho

Pui prăjit cu miere de Ancho
Puiul prăjit cu miere Ancho ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 2372 calorii, 146g de proteine, și 126g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 7,19 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați pudră de ceapă, pudră de chili de arbol, ulei de arahide și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de arahide, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Caramel De Arahide Sărate ca desert. 90 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 92%. Rețete similare includ Pui prăjit cu miere de Ancho, Raft de miel cu glazură de Ancho-miere, și Porumb la grătar cu miere-unt Ancho Chile.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună 1 litru de zară, 2 linguri de sare și chili de arbol într-un castron mare sau un vas mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Ardei IuteArdei Iute
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați puiul, întoarceți-l la strat, acoperiți și dați-l la frigider timp de cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
3
Așezați restul de 2 căni de lapte de unt într-un castron. Se amestecă împreună făina, usturoiul și pulberile de ceapă, boiaua și cayenne într-un castron mare și se împarte între 2 platouri puțin adânci și se condimentează generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Lapte BătutLapte Bătut
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
UsturoiUsturoi
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Scurgeți puiul într-o strecurătoare și uscați-l. Dragați bucățile câteva odată în amestecul de făină și îndepărtați excesul, apoi înmuiați-l în zară și lăsați excesul să se scurgă. Dragați în a doua farfurie de făină și îndepărtați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Pui întregPui întreg
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Puneți bucățile de pui pe un suport de copt așezat peste o foaie de copt în timp ce uleiul se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Se toarnă aproximativ 3 centimetri de ulei într-o tigaie adâncă din fontă; uleiul nu trebuie să vină mai mult de jumătatea părților laterale ale oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Puneți oala la foc mediu-mare și încălziți uleiul la 375 de grade F pe un termometru prăjit. Lucrând în loturi, adăugați bucățile de pui în uleiul fierbinte, câte 3 sau 4 și prăjiți, întorcând bucățile ocazional, până se rumenesc uniform și fierte, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Scoateți din ulei cu o lingură cu fante și transferați într-un raft pentru a se scurge; repetați pentru a găti bucățile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
9
Se servește fierbinte, stropit cu miere de ancho.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
10
Bateți toate ingredientele împreună într-un castron. Condimentează cu sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Regele Frosch Riesling Auslese All natural German. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană
Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate66
Revista