Pui prăjit cu boia spaniolă și cartofi zdrobiți prăjiți cu ierburi

Friptura de pui cu Paprikan spaniol și cartofi prăjiți cu ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1308 calorii, 97G de proteine, și 90g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 6 și costă $ 4.67 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați cimbru plus 1 lingură de Cimbru, pui prăjiți, sare kosher grosieră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Granolan dulce sărat și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui fript cu cartofi noi zdrobiți și jus de usturoi, Pui prăjit cu cartofi zdrobiți Kimchi, și Spaniolă-cartofi zdrobiți cu sos de coriandru.
Instrucțiuni
Tuck sfaturi aripa în spatele umărului.
Transferați pe o foaie mare de copt cu margini. Folosind vârful degetelor, separați pielea de pui peste sâni și coapse. Introduceți 1 crenguță de cimbru între piele și carne peste fiecare sân și fiecare coapsă. Repetați cu al doilea pui.
Se amestecă 2 linguri sare kosher grosieră și 2 lingurițe boia de ardei într-un castron mic.
Presărați peste toate găinile.
Transferați puii neacoperiți, cu pielea în sus, la frigider; răciți cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Așezați cartofii în vasul de copt de 11x7x2 inci.
Stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline și presărați cu 1/2 linguriță de boia.
Se presară sare și piper; aruncă.
Stropiți puiul cu 2 lingurițe de ulei.
Puneți puiul și cartofii în cuptor; prăjiți până când termometrul este introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 175 km f, aproximativ 1 oră.
Lăsați puii să se odihnească 10 minute.
Între timp, aruncați cartofii cu 1 lingură de cimbru tocat. Reveniți la cuptor și prăjiți până se înmoaie și pielea se încrețește ușor, aproximativ 5 minute. Sparge grosolan.
Tăiați puii în bucăți de sân, aripă, coapsă și picior.
Stropiți câteva picături; servi.