Pui picant dulce-acrișor la grătar

Pui picant dulce-acrișor la grătar
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Puiul picant dulce-acrișor la grătar ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 607 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 50 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de ceapă, coapse de pui, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Pui picant dulce-acrișor la grătar, Pui picant dulce și acru la grătar, și Pui dulce și acru la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună apa și pasta de roșii într - o cratiță grea de 2 1/2 până la 3 litri până se omogenizează, apoi se amestecă ingredientele sosului rămas. Aduceți amestecul la fierbere, amestecând, apoi reduceți focul și fierbeți rapid, amestecând ocazional, până când sosul se reduce la 2 1/4 căni, 50 până la 60 de minute. Se amestecă frecvent spre sfârșitul de gătit pentru a preveni lipirea. Rezervați 1 cană de sos pentru servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Pregătiți grătarul pentru grătarul cu căldură indirectă pe cărbune mediu-fierbinte (căldură medie-mare pentru grătarele cu gaz; vezi procedura de grătar).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Pat de pui uscat (nu se condimentează cu sare și piper). Grătar ușor cu ulei și așezați puiul, cu pielea în jos, pe o zonă fără cărbuni dedesubt (peste arzătorul oprit dacă utilizați gaz). Grătar, acoperit, întorcându-se o dată, până când puiul înregistrează 165 km f, 22 până la 25 de minute. (Puiul poate părea palid; niciun motiv de îngrijorare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Periați generos peste tot cu o parte din sos, apoi mutați puiul direct peste cărbuni (arzătoare aprinse dacă folosiți gaz). Pui la grătar, acoperit, întorcându-se și deplasându-se într-o zonă fără cărbuni sau căldură dedesubt, dacă apar erupții, până se rumenesc, cu 3 până la 5 minute mai mult. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Adăugați mai mult cărbune în timpul grătarului, dacă este necesar, pentru a menține căldura.)
6
Serviți puiul cu sos rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
1
* Sosul se poate face cu 3 zile înainte și se păstrează la frigider odată răcit. Reîncălziți înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Revista