Pui picant dulce-acrișor la grătar

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Puiul picant dulce-acrișor la grătar ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 607 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 50 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de ceapă, coapse de pui, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Pui picant dulce-acrișor la grătar, Pui picant dulce și acru la grătar, și Pui dulce și acru la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună apa și pasta de roșii într - o cratiță grea de 2 1/2 până la 3 litri până se omogenizează, apoi se amestecă ingredientele sosului rămas. Aduceți amestecul la fierbere, amestecând, apoi reduceți focul și fierbeți rapid, amestecând ocazional, până când sosul se reduce la 2 1/4 căni, 50 până la 60 de minute. Se amestecă frecvent spre sfârșitul de gătit pentru a preveni lipirea. Rezervați 1 cană de sos pentru servire.
Pregătiți grătarul pentru grătarul cu căldură indirectă pe cărbune mediu-fierbinte (căldură medie-mare pentru grătarele cu gaz; vezi procedura de grătar).
Pat de pui uscat (nu se condimentează cu sare și piper). Grătar ușor cu ulei și așezați puiul, cu pielea în jos, pe o zonă fără cărbuni dedesubt (peste arzătorul oprit dacă utilizați gaz). Grătar, acoperit, întorcându-se o dată, până când puiul înregistrează 165 km f, 22 până la 25 de minute. (Puiul poate părea palid; niciun motiv de îngrijorare.)
Periați generos peste tot cu o parte din sos, apoi mutați puiul direct peste cărbuni (arzătoare aprinse dacă folosiți gaz). Pui la grătar, acoperit, întorcându-se și deplasându-se într-o zonă fără cărbuni sau căldură dedesubt, dacă apar erupții, până se rumenesc, cu 3 până la 5 minute mai mult. (
Adăugați mai mult cărbune în timpul grătarului, dacă este necesar, pentru a menține căldura.)
Serviți puiul cu sos rezervat.
* Sosul se poate face cu 3 zile înainte și se păstrează la frigider odată răcit. Reîncălziți înainte de utilizare.