Pui Parmigiana
Pui Parmigianan este o rețetă fără gluten și primară, cu 4 porții. Pentru 1,98 USD per porție , această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41 g de proteine , 14 g de grăsimi și un total de 319 de calorii . Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 40 de minute . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sare, parmezan, jumătăți de piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu un scor de 59% , acest fel de mâncare este solid. Încercați Parmigiana de pui cu avocado , Pollan alla Parmigiana: Parmezan de pui și Parmigiana de vinete clasică (mai ușoară) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pune puiul într-un 8-in uns. vas pătrat de copt. Într-o cratiță mică, combinați pasta de roșii, apa, usturoiul și condimentele; aduce la fierbere.
Coaceți, descoperit, la 400° timp de 15-20 de minute sau până când sucul de pui curge limpede.
Se presară cu brânzeturi; Coaceți încă 10 minute sau până când brânza se topește.