Pui Milanez
Pui Milanese ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,31 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 392 calorii, 28G de proteine, și 25g de grăsime per portie. Dacă aveți oțet balsamic, pâine, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Risotto în stil milanez (Risottan alla milanez), Asparagi alla milanese (sparanghel în stil milanez), și Pui Milanez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Marinați pieptul de pui în uleiul de măsline, oțetul balsamic și usturoiul într-un bol mediu timp de 15 minute.
Așezați pâinea într-un robot de bucătărie și pulsați până când se formează firimituri de dimensiuni medii, aproximativ 10 impulsuri. Condimentează cu sare și piper.
Transferați pesmetul (sau panko) într-un vas de copt superficial sau o farfurie cu margini și dați deoparte.
Bateți oul într-un bol mediu și Așezați făina pe farfurie medie. Înmuiați o bucată de pui în făină, apoi oul și apoi pesmetul, apăsând ușor pe pui și apoi întorcându-l pentru a acoperi cealaltă parte. Puneți cotletul pâine pe o farfurie și repetați cu bucățile rămase de pui.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați cotletele în tigaie și gătiți până se rumenesc pe fiecare parte și fierte, aproximativ 8 minute în total. Folosiți o spatulă pentru a transfera puiul pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie pentru a șterge înainte de servire.
Serviți cu niște verdeață pe partea laterală-spanacul pentru bebeluși, rucola și endiva tocată sunt toate alegeri bune.