Pui la grătar cu lămâie și cimbru
Puiul la grătar cu lămâie și cimbru necesită în jur 20 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 334 calorii. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca fel principal. 29 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piept de pui, coajă de lămâie, hummus și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 83%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pui Cu Cimbru De Lămâie, Pui de lămâie-cimbru, și Pui Cu Cimbru De Lămâie.
Instrucțiuni
Se amestecă pieptul de pui cu coaja de lămâie, 2 lingurițe de suc de lămâie, uleiul de măsline, usturoiul și cimbru.
Condimentează, apoi gătește pe o plită încălzită sau pe un grătar timp de 4-5 minute pe fiecare parte.
Serviți puiul cu o bucată generoasă de hummus, un strop de ulei de măsline, plus măslinele și pene de lămâie.