Pui La Cuptor

Puiul la cuptor necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 369 calorii, 27G de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți muștar dijon, jumătăți de piept de pui, cereale de fulgi de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cartofi dulci la cuptor acoperit cu cârnați de mere de pui și mere și cartofi la cuptor acoperit cu pui cremă, Pui Macanez Portughez (Pui De Șofran De Nucă De Cocos La Cuptor), și Colete de pui la cuptor condimentate (pui en Papillote).
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 400 grade F (200 grade C). Ungeți un vas de copt.
Bateți smântâna, muștarul Dijon, usturoiul și piperul împreună într-un bol mare.
Adăugați puiul și întoarceți-vă pentru a vă asigura că sânii sunt bine acoperiți. Refrigerați 20 până la 30 de minute.
Combinați fulgii de porumb și amestecul de supă de ceapă într-un bol. Apăsați ușor pieptul de pui în amestecul de fulgi de porumb pentru a acoperi și scutura orice exces. Așezați sânii acoperiți în vasul de copt cu unt.
Stropiți untul topit peste pui.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când puiul se rumenesc, 20 până la 25 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C).