Puiul Italian cu șuncă, busuioc și fasole este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 531 calorii, 50g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 5,57 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Această rețetă este plăcută de 128 de gurmanzi și bucătari. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Dacă aveți la îndemână coapse de pui, vin, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Busuioc și pui italian Balsamic, Plăcintă italiană cu oală de pui cu biscuiți de busuioc, și Salată de pâine italiană la grătar cu pui de busuioc de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Condimentați coapsele de pui peste tot cu sare și piper negru proaspăt măcinat. Scoateți 8 crenguțe din busuioc (aproximativ 3 frunze fiecare pe crenguță) și așezați una deasupra fiecărei coapse de pui. Înfășurați fiecare coapsă într-o bucată de șuncă, cu capetele ascunse dedesubt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Mustar Preparat, Optional
2
Încălziți cuptorul la 160C / ventilator 140C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Încălziți uleiul într-o formă mare de prăjire peste două dintre arzătoarele de pe plită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați puiul și prăjiți aproximativ 4 minute sau până când șunca este doar crocantă și puiul este ușor auriu. Întoarceți și repetați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Mustar Preparat, Optional
5
Între timp, tăiați bulbii de usturoi în jumătate în jurul mijlocului și înjumătățiți roșiile dacă sunt mici, împărțiți-le dacă sunt mari. Alegeți frunzele din restul busuiocului. Odată ce puiul s-a rumenit pe ambele părți, adăugați toate roșiile, jumătate din busuioc și vin. Se condimentează apoi se acoperă cu folie și se lasă să se gătească încet la cuptor timp de 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți din cuptor și rotiți căldura până la 220C / ventilator 200C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți folia din tigaie și amestecați fasolea în sucurile de roșii. Reveniți la cuptor, neacoperit, timp de 30 de minute până când roșiile, puiul și usturoiul încep să se crocant în jurul marginilor și puiul este foarte fraged. Chiar înainte de servire, rupeți busuiocul rămas aproximativ, apoi amestecați sau împrăștiați peste tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.