Pui Italian și anghinare
Rețeta de pui Italian și anghinare ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Acest fel principal are 338 calorii, 18g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,53 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți oregano, cârnați de curcan, sos de roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Anghinare Italiană Aburită, Anghinare Umplute Italiene, și Anghinare Umplute Italiene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mare, aduceți la fierbere aproximativ 2 litri de apă.
Adăugați ceapa și gătiți 5 minute.
Îndepărtați cu o lingură cu fante și lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca. Alunecați cojile din ceapă.
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare, amestecați frecvent puiul și cârnații în ulei, până când ambele încep să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Adăugați ciuperci și usturoi și amestecați des până când ciupercile sunt limpezi, aproximativ 5 minute.
Adăugați vin, roșii, sos de roșii, oregano, anghinare și ceapă; aduceți la fierbere.
Reduceți căldura pentru a menține un foc mic. Acoperiți parțial tigaia și gătiți până când sosul este îngroșat, aproximativ 45 de minute.
Se adaugă sare și piper după gust.