Pui Glazurat Cu Afine
Puiul glazurat cu afine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 440 calorii, 24g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $3.34 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr brun, whisky, afine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 32%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pui Glazurat Cu Afine, Pui Fript Glazurat Cu Afine, și Aripi De Pui Lipicioase Glazurate Cu Afine.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați afine și 1/4 cană de whisky. Se aduce la fierbere; gatiti pana se evapora lichidul.
Transferați într-un blender. Acoperiți și procesați până la amestecare.
Se pune într-un castron mic; se amestecă untul, 2 lingurițe de cimbru, sare și piper. Pune deoparte.
În aceeași cratiță, combinați sucul de afine, zahărul brun și whisky-ul rămas. Aduceți la fierbere; gatiti pana cand lichidul se reduce la aproximativ 1/3 cana. Se amestecă cimbru rămas.
Cu degetele, slăbiți cu atenție pielea din fiecare piept de pui; frecați amestecul de unt sub piele.
Se pune într-un 15-in uns. x 10-in. x 1-în. tigaie de copt.
Se coace, neacoperit, la 350 de minute, timp de 30-40 de minute sau până când sucurile se limpezesc, ungand ocazional cu amestec de afine.