Pui fript de Kevin Sbraga

Pui fript de Kevin Sbraga
Friptura de pui de Kevin Sbraga necesită aproximativ 2 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 1 porții cu 3702 calorii, 167g de proteine, și 330g de grăsime fiecare. Pentru $11.51 pe portie, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, arpagic, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 88%. Rețete similare includ Aloo Gobi al lui Kevin, Cea mai bună carne de vită corned a lui Kevin, și Supa de dovleac a lui Kevin din Marele Canion.

Instrucțiuni

1
Clătiți puiul și lăsați-l să se usuce la aer timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Bateți untul, usturoiul, coaja de lămâie, coaja de portocală, arpagicul, uleiul de susan, cimbru, sare, piper negru și coriandru într-un castron până se combină bine. Slăbiți pielea de pui peste piept și coapse cu degetele; acoperiți cu generozitate întregul pui cu amestec de unt, inclusiv în interiorul cavității. Introduceți amestecul de unt sub pielea slăbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Așezați puiul pe un raft așezat într-o tigaie cu pieptul în jos. Acoperiți puiul cu folie de aluminiu, folie de etanșare la tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Prăjiți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră. Descoperiți tigaia, întoarceți puiul astfel încât pieptul să fie cu fața în sus și prăjiți până când un termometru de carne citit instant introdus în cea mai groasă parte a coapsei citește 165 de grade F (75 de grade C), încă aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Ridicați temperatura cuptorului la 400 de grade F (205 grade C). Continuați să prăjiți puiul până când pielea devine maro aurie, încă aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui PrăjitPui Prăjit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Lăsați puiul să se odihnească cu 10 minute înainte de a sculpta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții1
Scor De Sănătate71
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista