Pui fript de Kevin Sbraga
Friptura de pui de Kevin Sbraga necesită aproximativ 2 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 1 porții cu 3702 calorii, 167g de proteine, și 330g de grăsime fiecare. Pentru $11.51 pe portie, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, arpagic, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 88%. Rețete similare includ Aloo Gobi al lui Kevin, Cea mai bună carne de vită corned a lui Kevin, și Supa de dovleac a lui Kevin din Marele Canion.
Instrucțiuni
Clătiți puiul și lăsați-l să se usuce la aer timp de 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Bateți untul, usturoiul, coaja de lămâie, coaja de portocală, arpagicul, uleiul de susan, cimbru, sare, piper negru și coriandru într-un castron până se combină bine. Slăbiți pielea de pui peste piept și coapse cu degetele; acoperiți cu generozitate întregul pui cu amestec de unt, inclusiv în interiorul cavității. Introduceți amestecul de unt sub pielea slăbită.
Așezați puiul pe un raft așezat într-o tigaie cu pieptul în jos. Acoperiți puiul cu folie de aluminiu, folie de etanșare la tigaie.
Prăjiți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră. Descoperiți tigaia, întoarceți puiul astfel încât pieptul să fie cu fața în sus și prăjiți până când un termometru de carne citit instant introdus în cea mai groasă parte a coapsei citește 165 de grade F (75 de grade C), încă aproximativ 20 de minute.
Ridicați temperatura cuptorului la 400 de grade F (205 grade C). Continuați să prăjiți puiul până când pielea devine maro aurie, încă aproximativ 10 minute.
Lăsați puiul să se odihnească cu 10 minute înainte de a sculpta.