Pui De Miere

Miere de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $1.87 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 403 calorii. Un amestec de suc de lămâie, jumătăți de piept de pui, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 22 ar spune că a lovit la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este solid. Încercați Miere Dijon buzunare de pui cu miere cremoasă muștar Dip, Miere muștar covrig Crusted salata de pui cu sos picant miere muștar, și Miere de usturoi copane de pui (tobele de pui gratar) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru marinare: într-un vas sau castron din sticlă neporoasă, combinați sucul de portocale, sucul de lămâie, uleiul, mierea, sarea, piperul, pudra de curry și boia de ardei.
Se amestecă bine, apoi se adaugă sânii de pui și se aruncă pentru a acoperi. Acoperiți vasul și refrigerați pentru a marina peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Scoateți puiul din marinată, aruncând orice marinată rămasă și puneți-l într-un vas de copt ușor uns de 9x13 inch.
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de aproximativ 20 până la 25 de minute sau până când puiul este gătit și sucurile se limpezesc.