Pui de lămâie la cuptor cu sos de ciuperci

Pui de lămâie la cuptor cu sos de ciuperci
Puiul de lămâie la cuptor cu sos de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 243 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână jumătăți de piept de pui, ciuperci, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui de lămâie la cuptor cu sos de ciuperci, Prosciutto & Fontina pui cu sos de ciuperci de lamaie, și Pui Prosciutto & Fontina cu un sos de cremă de ciuperci de lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Așezați uleiul de măsline într-un vas de copt din sticlă de 8x8.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
3
Așezați pieptul de pui în vas, acoperind fiecare parte cu ulei. Strângeți sucul de 1/2 lămâie peste tot. Feliați restul de lămâie și așezați o felie de lămâie deasupra fiecărei bucăți de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 40 de minute până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
Într-o tigaie mare, topiți 1/4 cană de unt sau margarină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați ciupercile feliate. Gatiti si amestecati pana cand ciupercile se rumenesc si le-au emanat sucurile, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
7
Se presară cu făina și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
8
Adăugați bulionul de pui, amestecând pentru a face un sos gros mediu. Se lasă să se reducă, ajustându-se cu puțin mai mult bulion pentru a face un sos cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
9
Adăugați pătrunjel proaspăt în ultimul moment. Puneți sosul peste pieptul de pui la cuptor cu lămâie. Delicios!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate Dintr-o Cutie De PorumbJumătate Dintr-o Cutie De Porumb
Mafaldi Fresh Dacă Este PosibilMafaldi Fresh Dacă Este Posibil
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista