Pui de citrice cu gust de porumb prăjit

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de citrice cu porumb prăjit. Această rețetă face 4 porții cu 317 calorii, 40g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.41 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de sare, chimen măcinat, cilantro și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Paillards de pui cu roșii, busuioc și gust de porumb prăjit, Gust De Citrice Prăjită, și Pan-prăjită porumb și roșii savura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți puiul într-o pungă de plastic grea, cu fermoar. Rezervați 1 lingură suc de lămâie; se toarnă sucul rămas peste pui. Sigilați punga și agitați până când puiul este bine acoperit. Marinați la frigider 1 oră, întorcând punga ocazional.
Combinați chimenul, pudra de chili, sarea și 1/8 linguriță de ardei roșu într-un bol mic.
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada.
Presărați puiul cu amestec de chimen.
Rack de acoperire a unei tigaie de broiler cu spray de gătit.
Așezați puiul, cu părțile jupuite în jos, pe raft; se fierbe la 8 inci de la căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) 25 de minute. Întoarceți puiul și fierbeți încă 15 minute sau până când ați terminat. Puneți puiul deoparte și păstrați-l cald.
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit.
Puneți tigaia la foc mediu-mare până la cald.
Adăugați amestecul de porumb și restul de 1/8 linguriță de ardei roșu; se sotează până când porumbul se rumeneste ușor și se înmoaie. Puneți porumbul uniform pe farfurii individuale de servire; acoperiți fiecare porție cu pui.
Stropiți uniform cu 1 lingură de suc de lămâie rezervat și presărați cu cilantro tocat.
Garnisiți cu crengute de coriandru, dacă doriți.