Pui De Ceapă Caramelizat

Pui De Ceapă Caramelizat
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Puiul de ceapă caramelizat ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 268 calorii, 25g de proteine, și 4G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, sare, gem de zmeură și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 23 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Ceapă caramelizată și Strombolis de pui la grătar, Quesadilla De Ceapă Caramelizată De Pui, și Sandvișuri cu pui și ceapă caramelizată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați puiul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se adauga ceapa, si saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
4
Adăugați puiul în tigaie; saut 8 minute sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți ceapa și puiul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați gemul și ingredientele rămase în tigaie; gatiti 2 minute, amestecand continuu cu un tel. Întoarceți amestecul de pui în tigaie; gatiti 4 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateNormal
Gata În23 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista