Pui cu vin alb și anghinare
Puiul cu vin alb și anghinare necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 439 calorii, 26g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de inimi de anghinare, ulei vegetal, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui Cu Cârnați, Vin Alb Și Anghinare, Pește și anghinare cu vin alb, și Anghinare umplute întregi fierte în vin alb.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 93°.
Presărați puiul cu sare și piper și dragă în făină.
Se Încălzește 1 Lingură. unt și 1 lingură. ulei vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când untul face spumă.
Adăugați jumătate din Cotletele de pui și gătiți fără să vă mișcați până se rumenesc, aproximativ 3 minute. Întoarceți și gătiți până când sunt ferme și rumenite pe ambele părți, încă 3 minute.
Se transferă pe o farfurie, se acoperă ușor cu folie și se introduce în cuptor pentru a se încălzi.
Adăugați încă o lingură. unt și încă o lingură. uleiul la tigaie și repetați cu tăieturile de pui rămase.
Adăugați la platou, re-acoperiți și păstrați cald în cuptor.
Adăugați vin în tigaia goală și aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite din fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Se fierbe, amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 5 minute. Se amestecă anghinare și se încălzește, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc și se învârte în lingura rămasă. unt. Se condimentează cu sare și piper.
Se toarnă sosul peste pui și se servește imediat.