Salată De Cartofi Roșii

Salată De Cartofi Roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de cartofi roșii. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 289 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de sare kosher, boabe de piper, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 27 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Tocană De Cartofi Dulci Cu Linte Roșie Cu Un Singur Vas, Ceapă Roșie Murată, și Rola De Tort De Catifea Rosie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Feliați cartofii cu grosimea de 1/3 inci și puneți într-o cratiță cu 1 linguriță de sare, apă și vin. Legați tulpinile de pătrunjel, boabele de piper și cimbru într-o bucată de pânză de brânză și adăugați în oală. Aduceți la fierbere la foc mare și coborâți imediat focul pentru a menține un foc mic. Gatiti pana cand cartofii sunt fragede, dar nu moale, aproximativ 12 minute.
2
Scurgeți; aruncați pachetul de plante medicinale și transferați cartofii într-un castron.
3
În timp ce cartofii se gătesc, faceți pansamentul. Într-un castron mic, amestecați împreună oțetul, pătrunjelul, șalotele, restul de 2 lingurițe de sare și piper. Treceți treptat în ulei pentru a face un dressing. Aruncați cartofii calzi cu pansamentul ușor pentru a nu rupe cartofii. Lăsați salata să stea la temperatura camerei timp de 1 oră pentru a marina, aruncând de mai multe ori pentru a acoperi cartofii. Condimentează cu sare și piper, după gust.
4
Serviți la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În1 h, 27 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista