Puiul cu unt ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară servește 8 și costă $1.75 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 570 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de piper, frunze de rozmarin, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 75%. Rețete similare sunt Butterflied Nemernic De Pui, Pui Fript, Cu Unt, și Pui Fript, Cu Unt.
Instrucțiuni
1
Amestecați rozmarinul tocat, usturoiul, coaja de lămâie, sucul de lămâie, 1 lingură de ulei de măsline, 2 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper împreună într-un castron mic pentru a face o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați puii pe o tigaie, cu pielea în sus și slăbiți pielea de carne cu degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Așezați 1/2 din pastă sub pielea fiecărui pui. Frecați orice pastă rămasă pe exteriorul și partea inferioară a găinilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Întoarceți pielea de pui cu fața în jos și împrăștiați feliile de lămâie și crenguțele de rozmarin peste fiecare pui. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
5
Rulați fiecare pui în sus, acoperiți cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
Încălziți un grătar cu cărbuni.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
Întindeți cărbunii în 1 strat dens și periați grătarul cu ulei. Desfaceți puii, așezați-i pe grătar și gătiți timp de 12 minute pe fiecare parte.