Pui cu sos de portocale-Chipotle

Pui cu sos de portocale-Chipotle ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 297 calorii, 38g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 36 minute. Un amestec de Chipotle chile, cilantro, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Rețete similare includ Pui picant cu sos de portocale-Chipotle, Sos De Portocale-Chipotle, și Pui Chipotle la gratar cu sos de crema Chipotle-SRC.
Instrucțiuni
Cojiți și împărțiți portocalele peste un bol; strângeți membranele pentru a extrage sucul. Puneți secțiunile deoparte; rezervați sucul. Aruncați membranele.
Așezați jumătățile de piept de pui între 2 foi de folie de plastic și lăsați la o grosime de 1/2 inci folosind un ciocan de carne sau o tigaie grea mică.
Presărați puiul cu 1/4 linguriță sare și 1 linguriță chimen.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați puiul și gătiți 7 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc și se termină.
Scoateți din tigaie și păstrați la cald.
Adăugați secțiuni de portocale, suc rezervat, miere, chile și restul de 1/4 linguriță de chimen la tigaie; creșteți căldura la mediu-mare și gătiți, neacoperite, 7 minute sau până când amestecul este redus la 1 cană. Se amestecă cilantro și 1/8 linguriță de sare.