Pui cu cutie de condimente indiene

Pui cu cutie de condimente indiene
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați puiul Indian spice box. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 53G de proteine, 60g de grăsime, și un total de 800 de calorii. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 103 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și דל פחמימות, dieta. Dacă aveți la îndemână ardei iute gras, un buton de unt, semințe de chimen și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 74%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Indian Condiment Frecat De Pui, Amestec De Condimente Indiene, și Indian Spice Freca.

Instrucțiuni

1
Faceți garnitura de ardei iute-ghimbir (vezi dreapta), înainte de a începe puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
2
Tăiați lungimea ardeilor iute verzi, apoi îndepărtați semințele răzuindu-le cu o linguriță. Poate doriți să purtați mănuși de cauciuc pentru această slujbă - semințele de foc pot oferi degetelor o adevărată înțepătură de ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
3
Tăiați capetele tulpinii, tocați ardeii iute în bucăți aspre și puneți-le într-un blender sau robot de bucătărie. Curățați și tocați aproximativ usturoiul și adăugați la ardei iute. Faceți același lucru cu ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Alegeți frunzele de pe coriandru și aruncați-le în blender în timp ce mergeți (rezervați tulpinile pentru garnitură). Sfat în iaurt și blitz totul la un piure. Acest lucru poate dura câteva minute și poate fi necesar să opriți blenderul de câteva ori pentru a răzui toată arma în jos din lateral - o spatulă de cauciuc va face această treabă mult mai ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Curățați, înjumătățiți și tăiați subțire ceapa. Trageți pielea de pe pui, folosind hârtie de bucătărie pentru a vă ajuta să obțineți o aderență bună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Încălziți uleiul într - o tigaie sotată la foc mediu până când este fierbinte-când aruncați o sămânță de condimente sau două, ar trebui să sfârâie. Aruncați semințele de fenicul și chimen și lăsați-le să crape și să pop timp de 10-20 de secunde, amestecând tot timpul pentru a nu arde. Sunt gata când ai un miros minunat de nuci calde. Dacă uleiul începe să fumeze, scoateți tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Puneți untul și lăsați-l să se topească, apoi aruncați ceapa feliată și reduceți puțin focul. Se amestecă pentru a amesteca ceapa și semințele de condimente, apoi se fierbe aproximativ 10 minute până când ceapa se topește moale și se rumenesc. Dați-le o agitare viguroasă din când în când, dar nu le amestecați prea des sau nu vor căpăta nicio culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
8
Împingeți ceapa într-o parte a tigaiei, apoi adăugați coapsele de pui, cu partea netedă în jos. Creșteți căldura între mediu și mare și prăjiți puiul până se rumenesc pe ambele părți. Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 15-20 de minute și va trebui să întoarceți piesele la jumătate (o pereche de clești sunt bune pentru asta). Urmăriți cu atenție în cazul în care ceapa începe să se rumenească prea mult - dacă o fac, îngrămădiți-le deasupra puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Se amestecă o parte din amestecul de iaurt și se gătește până când dispare - repetați o păpușă la un moment dat. Whizz 150ml / halbă de apă rece în blender pentru a utiliza ultimele bucăți de amestec și se adaugă la tigaie cu un vârf de cuțit de sare. Se amestecă până la barbotare, răzuind orice bucăți crocante. Reduceți căldura la cel mai mic și acoperiți bine tigaia. Se fierbe timp de 30-35 de minute sau până când puiul este fraged când este străpuns, amestecând și întorcându-se la jumătate și adăugând un strop de apă fierbinte dacă sosul este prea uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Serviți presărat cu tulpini de coriandru tocate mărunt și puțină garnitură de ardei iute (puneți restul într-un bol pe masă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indianul poate fi asociat cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ross8. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ai putea încerca este Nigl Freiheit Gruner Veltliner. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
# 48 Wine Spectator Top 100 din 2018Nas fermecător, arome de mere galbene, caracter Fructat fin, aciditate ușor vâscoasă, vie și frumos integrată, coboară bine, tonuri minerale picante și picante în finisaj.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista