Pui cu cutie de condimente indiene

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați puiul Indian spice box. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 53G de proteine, 60g de grăsime, și un total de 800 de calorii. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 103 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și דל פחמימות, dieta. Dacă aveți la îndemână ardei iute gras, un buton de unt, semințe de chimen și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 74%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Indian Condiment Frecat De Pui, Amestec De Condimente Indiene, și Indian Spice Freca.
Instrucțiuni
Faceți garnitura de ardei iute-ghimbir (vezi dreapta), înainte de a începe puiul.
Tăiați lungimea ardeilor iute verzi, apoi îndepărtați semințele răzuindu-le cu o linguriță. Poate doriți să purtați mănuși de cauciuc pentru această slujbă - semințele de foc pot oferi degetelor o adevărată înțepătură de ardei iute.
Tăiați capetele tulpinii, tocați ardeii iute în bucăți aspre și puneți-le într-un blender sau robot de bucătărie. Curățați și tocați aproximativ usturoiul și adăugați la ardei iute. Faceți același lucru cu ghimbirul.
Alegeți frunzele de pe coriandru și aruncați-le în blender în timp ce mergeți (rezervați tulpinile pentru garnitură). Sfat în iaurt și blitz totul la un piure. Acest lucru poate dura câteva minute și poate fi necesar să opriți blenderul de câteva ori pentru a răzui toată arma în jos din lateral - o spatulă de cauciuc va face această treabă mult mai ușoară.
Curățați, înjumătățiți și tăiați subțire ceapa. Trageți pielea de pe pui, folosind hârtie de bucătărie pentru a vă ajuta să obțineți o aderență bună.
Încălziți uleiul într - o tigaie sotată la foc mediu până când este fierbinte-când aruncați o sămânță de condimente sau două, ar trebui să sfârâie. Aruncați semințele de fenicul și chimen și lăsați-le să crape și să pop timp de 10-20 de secunde, amestecând tot timpul pentru a nu arde. Sunt gata când ai un miros minunat de nuci calde. Dacă uleiul începe să fumeze, scoateți tigaia de pe foc.
Puneți untul și lăsați-l să se topească, apoi aruncați ceapa feliată și reduceți puțin focul. Se amestecă pentru a amesteca ceapa și semințele de condimente, apoi se fierbe aproximativ 10 minute până când ceapa se topește moale și se rumenesc. Dați-le o agitare viguroasă din când în când, dar nu le amestecați prea des sau nu vor căpăta nicio culoare.
Împingeți ceapa într-o parte a tigaiei, apoi adăugați coapsele de pui, cu partea netedă în jos. Creșteți căldura între mediu și mare și prăjiți puiul până se rumenesc pe ambele părți. Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 15-20 de minute și va trebui să întoarceți piesele la jumătate (o pereche de clești sunt bune pentru asta). Urmăriți cu atenție în cazul în care ceapa începe să se rumenească prea mult - dacă o fac, îngrămădiți-le deasupra puiului.
Se amestecă o parte din amestecul de iaurt și se gătește până când dispare - repetați o păpușă la un moment dat. Whizz 150ml / halbă de apă rece în blender pentru a utiliza ultimele bucăți de amestec și se adaugă la tigaie cu un vârf de cuțit de sare. Se amestecă până la barbotare, răzuind orice bucăți crocante. Reduceți căldura la cel mai mic și acoperiți bine tigaia. Se fierbe timp de 30-35 de minute sau până când puiul este fraged când este străpuns, amestecând și întorcându-se la jumătate și adăugând un strop de apă fierbinte dacă sosul este prea uscat.
Serviți presărat cu tulpini de coriandru tocate mărunt și puțină garnitură de ardei iute (puneți restul într-un bol pe masă).
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Indianul poate fi asociat cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ross8. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ai putea încerca este Nigl Freiheit Gruner Veltliner. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Nigl Freiheit Gruner Veltliner]()
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
# 48 Wine Spectator Top 100 din 2018Nas fermecător, arome de mere galbene, caracter Fructat fin, aciditate ușor vâscoasă, vie și frumos integrată, coboară bine, tonuri minerale picante și picante în finisaj.