Pui cu 20 de catei de usturoi

Pui cu 20 de catei de usturoi
Pui cu 20 catei de usturoi este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 461 calorii. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, fulgi de piper, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 941 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 ore și 55 de minute. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pui cu 40 de catei de usturoi, Pui cu 40 de catei de usturoi, și Pui cu 40 de catei de usturoi.

Instrucțiuni

1
Se toarnă ulei de măsline în blender și se adaugă oțet de vin roșu, usturoi, cimbru, rozmarin, oregano și fulgi de ardei roșu. Amestecați până când marinada de usturoi este netedă și cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Oțet De Vin RoșuOțet De Vin Roșu
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MarinadaMarinada
RozmarinRozmarin
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Tăiați mai multe tăieturi adânci în carnea fiecărei bucăți de pui folosind un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
3
Puneți puiul într-un castron mare, turnați marinada peste pui și amestecați pentru a obține marinada în tăieturi și peste tot puiul. Acoperiți vasul cu folie de plastic și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
4
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu. Ungeți ușor folia cu 1 linguriță de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
5
Aranjați bucățile de pui pe foaia de copt pregătită și condimentați ambele părți ale puiului cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Bucăți De PuiBucăți De Pui
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când un termometru de carne citit instantaneu introdus în cea mai groasă bucată de pui citește 160 de grade F (70 de grade C), 40 până la 45 de minute. Se acoperă cu pătrunjel italian tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Cu Frunze PlatePătrunjel Cu Frunze Plate
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Revista