Pui cu 20 de catei de usturoi
Pui cu 20 catei de usturoi este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 461 calorii. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, fulgi de piper, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 941 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 ore și 55 de minute. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pui cu 40 de catei de usturoi, Pui cu 40 de catei de usturoi, și Pui cu 40 de catei de usturoi.
Instrucțiuni
Se toarnă ulei de măsline în blender și se adaugă oțet de vin roșu, usturoi, cimbru, rozmarin, oregano și fulgi de ardei roșu. Amestecați până când marinada de usturoi este netedă și cremoasă.
Tăiați mai multe tăieturi adânci în carnea fiecărei bucăți de pui folosind un cuțit ascuțit.
Puneți puiul într-un castron mare, turnați marinada peste pui și amestecați pentru a obține marinada în tăieturi și peste tot puiul. Acoperiți vasul cu folie de plastic și refrigerați peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu. Ungeți ușor folia cu 1 linguriță de ulei de măsline.
Aranjați bucățile de pui pe foaia de copt pregătită și condimentați ambele părți ale puiului cu sare și piper negru.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când un termometru de carne citit instantaneu introdus în cea mai groasă bucată de pui citește 160 de grade F (70 de grade C), 40 până la 45 de minute. Se acoperă cu pătrunjel italian tocat.