Pui Chinezesc Glazurat Cu Miere
Puiul Chinezesc glazurat cu miere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 291 calorii, 24g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de tobe de pui, ceapă verde, marinată și sos kikkoman teriyaki și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 33%. Rețete similare sunt Piept De Pui Glazurat În Stil Chinezesc, Pui Chinezesc Cu Miere, și Pui Chinezesc Cu Miere Fără Gluten.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente; se toarnă peste pui într-o pungă mare de depozitare a alimentelor din plastic. Apăsați aerul din sac; închideți bine partea superioară. Întoarceți geanta de mai multe ori pentru a acoperi bine toate piesele. Refrigerați 2 ore sau peste noapte, întorcând punga ocazional.
Coaceți puiul la 350 de grade F cuptor 1 oră, întorcând bucățile și ungând cu sucuri de tigaie o dată.
Presărați ceapa verde înainte de servire.