Pui African Și Cartofi Dulci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul African și cartofii dulci. Această rețetă face 6 porții cu 556 calorii, 26g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de coapse de pui, unt de arahide cremos, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei africane. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Supă africană de arahide cu cartofi dulci, Cartofi dulci la cuptor cu sos de arahide în stil vest-African, și Tocană De Cartofi Dulci Africani Și Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375.
Puneți puiul într-un 13x9-in uns. vas de copt; se presara cu sare si piper.
Coaceți, descoperit, 30 de minute.
Între timp, într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați cartofi dulci; gatiti si amestecati 10-12 minute sau pana se inmoaie. Într-un castron mic, amestecați chutney și unt de arahide; se amestecă în cartofi dulci.
Adăugați roșiile; încălziți.
Puneți amestecul de cartofi peste pui.
Se coace cu 10-15 minute mai mult sau până când un termometru introdus în pui citește 180.
Vin recomandat: Pinotaj, Riesling, Chenin Blanc
Africanul poate fi asociat cu Pinotage, Riesling și Chenin Blanc. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Ai putea încerca Graham Beck Game Reserve Pinotage. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Graham Beck Game Reserve Pinotage
Un cultivar 'cu mândrie sud-African' care prezintă arome de cireșe coapte, căpșuni și prune cu fructe de fructe roșii coapte și condimente pe gust. Acest vin complet structurat și bine echilibrat recompensează cu o senzație de gură suculentă, dar elegantă și taninuri moi mătăsoase. Bucurați-vă cu caserole gătite lent, file, paste, brânzeturi robuste sau un grătar bun de modă veche.