Puiul și spanacul în stil Curry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 430 calorii, 52G de proteine, și 22g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ghimbir măcinat, bulion de pui, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 77%. Încercați curry de spanac malabar / stil mangalorean curry de spanac malabar, Pui Curry În Stil Indian, și Curry de pui în stil casnic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati puiul in unt aproximativ 5 minute, pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Condimentați puiul cu chimenul, coriandrul, ghimbirul, pudra de ceapă și fulgii de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Praf De Ceapă
Coriandru
Pui întreg
Ghimbir
Chimen
3
Se amestecă usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
4
Se toarnă bulionul de pui în tigaie și se aduce amestecul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se amestecă spanacul și se gătește aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
6
Se amestecă smântâna grea și se gătește până se încălzește. Continuați să gătiți până când puiul nu mai este roz și sucurile se limpezesc. Sare după gust.