Pui și ciuperci cu cuscus

Pui și ciuperci cu cuscus
Puiul și ciupercile cu cuscus ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1093 calorii, 58G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.25 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 19 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei de măsline, ciuperci cremini, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi cuscusul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Mango Cu Cuscus ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este minunat. Încercați Ardei gras mediteraneeni umpluți cu cuscus, pui și ciuperci, Cuscus cu ciuperci, și Cuscus-Ciuperci Umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aruncați ciupercile, 2 linguri ulei de măsline, usturoiul, chimenul, scorțișoara, 1/2 linguriță sare și piper după gust pe o foaie de copt cu margini. Frecați pieptul de pui cu restul de 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Aranjați pielea de pui cu fața în sus printre ciuperci. Prăjiți până când pielea de pui este crocantă și aurie și un termometru introdus în partea cea mai groasă înregistrează 165 de grade F, 25 până la 30 de minute. Între timp, gătiți cuscusul cu caisele tocate pe măsură ce pachetul direcționează. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Transferați puiul în farfurii. Aruncați ciupercile cu sucul de lămâie, cilantro sau mărar și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
3
Serviți puiul cu ciupercile, cuscusul și iaurtul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
4
Fotografie de Antonis Achilleos
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate67
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista