Pui și Bacon shish Kabobs
Pui și Bacon shish Kabobs este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Acest curs principal are 324 calorii, 19g de proteine, și 21g de grăsime per portie. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână jumătăți de piept de pui, bucăți de ananas, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Pui și Bacon shish Kabobs, Pui shish kabobs, și Pui și legume shish Kabobs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați sosul de soia, oțetul de cidru, mierea, uleiul de canola și ceapa verde.
Așezați ciupercile și puiul în amestec și amestecați pentru a acoperi. Acoperiți și marinați la frigider cel puțin 1 oră.
Preîncălziți grătarul pentru căldură mare.
Scoateți ciupercile și puiul din marinată și scuturați excesul.
Se toarnă marinata într-o cratiță mică și se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu-mic și fierbeți timp de 10 minute; deoparte.
Înfășurați bucățile de pui cu slănină și filetați pe frigarui, astfel încât slănina să fie fixată. Alternează cu jumătăți de ciuperci și bucăți de ananas.
Ungeți ușor grătarul grătarului. Aranjați frigarui pe grătarul pregătit. Gătiti 15 până la 20 de minute, perindând ocazional cu amestecul de sos de soia rămas, până când slănina este crocantă și sucurile de pui se limpezesc.