Puiul și anghinarea ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 421 calorii, 50g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $2.93 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, ciuperci, sherry și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până sherry ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Merlot Cu Ciocolată Neagră ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 63%. Încercați Pui cu anghinare, Pui cu anghinare, și Pui și anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Presărați puiul cu sare, piper și boia de ardei după gust. Topiți untul sau margarina în tigaie grea și pui brun pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Pui întreg
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Scoateți în caserola acoperită de 9x13 inch.
4
Adăugați ciuperci în picăturile de tigaie și sotati.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați făină și adăugați treptat bulion sau bulion și sherry. Condimentează cu rozmarin; degajează tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Stoc
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Aranjați inimile de anghinare printre bucățile de pui și turnați sosul peste toate. Acoperiți și coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 40 de minute sau până se înmoaie.