Pui într-un sos de tarhon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul într-un sos de tarhon. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 644 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Un amestec de pui, ulei vegetal, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui cu sos de tarhon, Pui cu sos de portocale-tarhon, și Pui Cu Sos De Cremă De Tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți bucățile de pui în făină.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare. Pui maro pe toate părțile în ulei, și se scoate din tigaie.
La uleiul rămas în tigaie, adăugați ceapa. Se prăjește ușor timp de 2 minute, apoi se adaugă usturoiul. Degajează tigaia amestecând vinul, care ar trebui să ridice reziduurile făinii de pe fundul tigaiei.
Adăugați tarhonul și sare și piper după gust. Întoarceți puiul în tigaie. Gatiti la foc mic aproximativ 45 de minute sau pana cand puiul este bine facut.
Când este gata de servit, îngroșați sosul cu un amestec de amidon de porumb și apă; adesea acest lucru nu este necesar, deoarece stratul inițial de făină îl îngroașă în mod natural. Se amestecă smântâna.