Dacă aveți în jur 4 ore și 45 de minute pentru a petrece în bucătărie, pui în sos de dovleac-Ancho Mole ar putea fi un remarcabil fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 8 și costă 3,54 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 589 calorii. Funcționează bine ca sos. 28 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână sare și piper kosher, avocado, boabe de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un spectaculos scor spoonacular de 91%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pui picant la grătar cu sos cremos de aluniță de dovleac, Cookie-Uri Ancho Mole, și Chili de vită cu Ancho, aluniță și chimen.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: robot de bucătărie
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Într-o cratiță medie, combinați 6 căni de apă, sare, zahăr, frunze de dafin, băț de scorțișoară, boabe de piper și cuișoare. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând ușor. Odată ce zahărul și sarea s-au dizolvat, scoateți-le de pe foc și lăsați-le să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De Scorțișoară
Boabe De Piper
Frunze De Dafin
Mărar Proaspăt, Smuls
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Transferați într-un castron mare, adăugați puiul și dați-l la frigider, acoperit, cel puțin 2 ore sau peste noapte. Aduceți restul de 2 căni de apă la fiert într-o cratiță mică la foc mare. Într-un castron mediu rezistent la căldură, adăugați chilele ancho și acoperiți cu apa clocotită. Cântăriți cu o farfurie, astfel încât ardeii să rămână sub apă și lăsați-i să se înmoaie timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei Iute
Pui întreg
Ardei
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
5
Scoateți și aruncați tulpinile când ardeii s-au înmuiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
6
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Pe o tavă de foi aruncați jalapenos, ceapă, roșii, usturoi și chimen cu 2 linguri de ulei. Se condimentează cu sare și piper, după gust. Prăjiți până se caramelizează frumos cu o culoare bună, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ardei Iute
Tomate
Usturoi
Chimen
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Adăugați semințele de dovleac într-o tigaie uscată și fierbinte la foc mare. Se amestecă des, până când semințele sunt aurii și încep să apară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Dovleac
Semințe
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Transferați la un robot de bucătărie împreună cu legume prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
9
Adăugați în procesor ardeii iute înmuiați, aproximativ 2 linguri de lichid de înmuiere cu chili, frunzele de coriandru și restul de 2 linguri de ulei de măsline. Puree până se omogenizează. Gustați și condimentați cu sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
Sare și Piper
Ulei De Măsline
Ardei Iute
10
Scoateți puiul din frigider, ștergeți-l cu prosoape de hârtie și puneți-l într-un cuptor olandez mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Cuptor Olandez
11
Se toarnă sosul de aluniță și se coace, acoperit, până când puiul este gătit, aproximativ 55 până la 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Scoateți din cuptor și transferați puiul pe o tăietură pentru a se răci. Când se răcește la atingere, tăiați puiul și adăugați-l înapoi în sos. Puneți alunița în tortilla de porumb și serviți cu pene de tei, felii de avocado, salată mărunțită, ceapă roșie și ridichi.