Pufurile de mic dejun franțuzesc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mic dejun, așa că încercați pufurile de mic dejun francez. Această rețetă face 12 porții cu 202 calorii , 2 g de proteine și 12 g de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes necesită praf de copt, ou, făină și zahăr. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Este o rețetă la preț foarte rezonabil pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Rețete similare includ pufuleți cu brânză de spanac , pufuleți cu cremă espresso și pufuleți cu ghimbir .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți 12 căni pentru brioșe sau căptușiți cupe cu folii de hârtie pentru brioșe.
Într-un castron mare, amestecați făina, praful de copt, sarea și nucșoara. Într-un castron separat, cremă împreună 1/2 cană de zahăr și shortening. Se bate oul. Amestecați amestecul de făină în amestecul de scurtare alternativ cu lapte. Bate bine. Turnați aluatul în cupe de brioșe pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 25 de minute. În timp ce brioșele se coace, combinați 1/2 cană de zahăr și 1 linguriță de scorțișoară.
Scoateți brioșele din cuptor și tava pentru brioșe. Imediat, scufundați blatul brioșelor în margarina topită, apoi în amestecul de zahăr/scorțișoară. Repetați cu fiecare brioșă, până când toate blaturile de brioșe sunt acoperite.