Puful portocaliu cremos ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 167 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați portocale mandarine, ananas, amestec instant de budincă de vanilie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Puf Portocaliu, Puf Portocaliu, și Cireșe peste puf cremos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, dizolvați gelatina în apă clocotită. Se amestecă portocalele, ananasul și concentratul de suc de portocale. Coat un 13-in. x 9-în. vas cu spray de gătit; adăugați amestec de gelatină. Se răcește până se întărește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De Portocale
Spray De Gătit
Ananas
Gelatină
Portocaliu
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Într-un castron mare, bateți crema de brânză până se omogenizează. Adăugați treptat amestecul de lapte și budincă; bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Amestec De Budincă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se întinde pe stratul portocaliu. Se răcește până se întărește.