Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați praful de porumb cu cârnați. Această rețetă servește 6 și costă 1,04 USD pe porție. O porție conține 176 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți cartofi Yukon gold, unt, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Supă de porumb și cârnați, Cârnați De Porumb, și Cartofi Cârnați Porumb Chowder pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați ceapa; gatiti 2 1/2 minute sau pana se inmoaie. Se amestecă cartoful și următoarele 5 ingrediente (prin porumb); se aduce la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 15 minute sau până când cartoful este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
3
Scoateți 2 căni, pure și reveniți la tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Se amestecă cârnații și laptele la foc mic; gatiti pana se ingroasa (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi