Propria Mea Plăcintă Cu Rubarbă De Căpșuni

Propria mea placinta de rubarbă căpșuni este un vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 114 calorii. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în jurul valorii de 5 ore și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, căpșuni, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este perfect pentru Ziua Mamei. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni, Confesiunea # 66: tocmai am încercat rubarba ... rubarba de căpșuni se sfărâmă, și Rubarbă-Gem De Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați căpșunile, rubarba, zahărul brun, 1/2 cană de zahăr alb, scorțișoara, ienibaharul, amidonul de porumb și făina într-un bol; amestecați până când făina și amidonul de porumb sunt combinate fără probleme.
Lăsați umplutura să stea 30 de minute. Dacă umplutura este foarte suculentă, adăugați o lingură suplimentară de amidon de porumb.
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Împărțiți patiseria de plăcintă în jumătate; întindeți jumătate într-un cerc pe o suprafață de lucru înmuiată și aliniați un vas de plăcintă de 9 inci cu crusta de jos.
Rotiți jumătatea rămasă într-un cerc de 10 inci pe o suprafață de lucru înmuiată și dați deoparte.
Se toarnă umplutura în vasul de plăcintă căptușit cu crustă. Împrăștiați untul tăiat cubulețe deasupra.
Tăiați crusta rămasă în benzi late de 3/4 inci (folosiți un tăietor de patiserie cu margini dantelate pentru o crustă mai frumoasă). Umpleți marginea crustei de fund umplute cu puțină apă și așezați cele două benzi cele mai lungi într-o cruce în mijlocul plăcintei. Lucrând de la următoarea cea mai lungă până la cele mai scurte benzi, benzi orizontale și verticale alternative, țesând benzile în timp ce mergeți. Apăsați benzile de zăbrele în jos pe marginea inferioară a crustei pentru a sigila și tăiați bine benzile superioare ale crustei.
Ungeți crusta cu lapte și presărați cu 1 lingură de zahăr. Acoperiți marginile plăcintei cu benzi din folie de aluminiu.
Coaceți plăcinta în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute; temperatură mai scăzută la 375 grade F (190 grade C) și coaceți până când umplutura se fierbe și crusta se rumeneste, aproximativ 40 de minute.
Îndepărtați folia de aluminiu cu aproximativ 15 minute înainte de sfârșitul coacerii. Opriți cuptorul și lăsați plăcinta să se odihnească timp de 15 minute cu ușa deschisă și încă 15 minute cu ușa închisă. Se lasă să se răcească complet pe grătar timp de câteva ore sau peste noapte; umplutura se va îngroșa pe măsură ce stă.