Proiectul: tăiței somen cu gheață cu pui și legume cu sos picant de susan de ghimbir

Proiectul: tăiței somen cu gheață cu pui și legume cu sos picant de susan de ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați proiectul: tăiței somen cu gheață cu pui și legume cu sos picant de susan de ghimbir. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $3.99 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 104G de proteine, 58G de grăsime, și un total de 1469 calorii. Mergeți la magazin și ridicați apă, castraveți, aruncați puiul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Tăiței Somen cu gheață și vinete prăjite cu sos de soia-mirin, Somen noodles cu sos dulce de soia-ghimbir-cartea de bucate Takashi ' s Noodles, și Rețetă japoneză de tăiței Somen cu sos dulce de soia-ghimbir.

Instrucțiuni

1
Rupeți ouăle într-un castron mic și amestecați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Încălziți o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare și adăugați 1 linguriță de ulei. Reduceți focul la minim și adăugați ușor jumătate din ou în tigaie, înclinând tigaia pentru a forma o crep mare și subțire. Gatiti rapid si usor, aveti grija sa nu ardeti (ar trebui sa fie complet galben), ci gatiti pana cand oul este setat si fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scoateți crepa pe o tăietură pentru a se răci ușor. Repetați cu uleiul și oul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4
Când prima crep este suficient de rece pentru a o manipula, înjumătățiți-o pentru a face două luni. Tăiați marginile pentru a forma fiecare jumătate într-un dreptunghi de aproximativ 3 inci lățime.
5
Tăiați fiecare dreptunghi transversal în bețe de chibrit lățime de un opt inch. Puneți oul feliat deoparte și repetați cu crepa rămasă. Acoperiți și refrigerați până când este nevoie. Oul poate fi preparat și refrigerat cu câteva ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
6
Gatiti somenul: aduceti o oala mare cu apa la fiert si adaugati taiteii, intinzandu-i astfel incat sa nu se lipeasca impreuna in timp ce gatiti. Când apa revine la fierbere, adăugați jumătate de cană de apă de la robinet. Gatiti taiteii pana cand sunt al dente, aproximativ 3 minute Timp total de gatit. Scoateți imediat de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Scurgeți tăiței și răciți-i într-un castron mare cu apă sub apă curentă de la robinet. Rotiți ușor tăiței în apa curentă până când apa curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Scurgeți din nou tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
9
Așezați tăiței într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Adăugați gheața și suficientă apă pentru a acoperi în mare parte tăiței. Răciți tăiței timp de cel puțin 3 până la 5 minute înainte de servire. Tăiței se vor usca destul de repede după ce sunt scoși din apă, așa că încercați să păstrați tăiței în apă până chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
11
Când este gata de servit, scoateți tăiței din apa cu gheață și strecurați ușor. Faceți un pat de tăiței pe un platou alungit. Aranjați puiul, castravetele, morcovul, ardeiul verde și chibriturile de ou în jurul tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
12
Se ornează cu arpagic, muguri de ridiche daikon, frunze de shiso (una sau toate) și semințele de susan prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza De RidicheVarza De Ridiche
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Shiso FrunzeShiso Frunze
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Ridiche DaikonRidiche Daikon
13
Lăsați fiecare persoană să se ajute la tăiței. Puteți folosi mâncăruri mici de servire. Aruncați tăiței, puiul și legumele împreună și serviți în feluri de mâncare individuale. Treceți sosul de susan de ghimbir. Ai nevoie doar de două sau trei lingurițe pentru a condimenta fiecare porție.Fiecare porție: 354 calorii; 24 grame proteine; 43 grame carbohidrați; 4 grame fibre; 8 grame grăsime; 2 grame grăsimi saturate; 112 mg. colesterol; 1.055 mg. sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste

Ingrediente

2Bucăți de caramele Heath Barulei vegetal sau de canola, divizatulei vegetal sau de canola, divizat1lingura. otet de vin rosumorcov, decojit și tăiat în bețe de chibrit lățime de 1/8 inch și lungime de aproximativ 3 incimorcov, decojit și tăiat în bețe de chibrit lățime de 1/8 inch și lungime de aproximativ 3 inci1Aruncați puiul cu sake, ceapă și ghimbir într-un castron superficial, rezistent la căldură, suficient de mare pentru a ține puiulAruncați puiul cu sake, ceapă și ghimbir într-un castron superficial, rezistent la căldură, suficient de mare pentru a ține puiul2smalls(sau 1 piept mare) de pui, aproximativ 1 kilogram în total(sau 1 piept mare) de pui, aproximativ 1 kilogram în total41 litru de lapte integral, la temperatura camerei4. Tăiați puiul în bucăți de chibrit de aproximativ 3 inci lungime. Așezați puiul într-un castron mediu și aruncați cu uleiul de susan. Puneți la frigider puiul, acoperit, până când este gata de utilizare4. Tăiați puiul în bucăți de chibrit de aproximativ 3 inci lungime. Așezați puiul într-un castron mediu și aruncați cu uleiul de susan. Puneți la frigider puiul, acoperit, până când este gata de utilizare591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbuchet de arpagic, tocat (aproximativ sau 3 cepe verzi, feliate subțire transversal (părți albe și verzi)buchet de arpagic, tocat (aproximativ sau 3 cepe verzi, feliate subțire transversal (părți albe și verzi)6creveți și cu venePui aburitPui aburit2castraveți (japonezi sau persani), curățați și tăiați în bețe de chibrit lățime de 1/8 inch și lungime de aproximativ 3 incicastraveți (japonezi sau persani), curățați și tăiați în bețe de chibrit lățime de 1/8 inch și lungime de aproximativ 3 inci1buchet micmuguri de daikon (ridiche), tăiați pentru a îndepărta rădăcinile, opțional ca garniturămuguri de daikon (ridiche), tăiați pentru a îndepărta rădăcinile, opțional ca garnitură1mici1. Rupeți ouăle într-un castron mic și amestecați împreună1. Rupeți ouăle într-un castron mic și amestecați împreună2crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)11 lingură de oregano uscatghimbir decojit și feliat subțire (dintr-o bucată de 1 inch)ghimbir decojit și feliat subțire (dintr-o bucată de 1 inch)2suc proaspăt de ghimbir (sucit din grătarul a 1 ghimbir cu buton mic)suc proaspăt de ghimbir (sucit din grătarul a 1 ghimbir cu buton mic)1lingura. otet de vin rosuardei verde, tăiat în bețe de chibrit lățime de 1/8 inci și lungime de aproximativ 3 inciardei verde, tăiat în bețe de chibrit lățime de 1/8 inci și lungime de aproximativ 3 inci354Fiecare porție: calorii; 24 grame proteine; 43 grame carbohidrați; 4 grame fibre; 8 grame grăsime; 2 grame grăsimi saturate; 112 mg. colesterol; 1.055 mg. sodiuFiecare porție: calorii; 24 grame proteine; 43 grame carbohidrați; 4 grame fibre; 8 grame grăsime; 2 grame grăsimi saturate; 112 mg. colesterol; 1.055 mg. sodiu1ceapa verde, partea albă tăiată transversal în felii de 1/8 inch (vârful verde și rădăcină aruncat)ceapa verde, partea albă tăiată transversal în felii de 1/8 inch (vârful verde și rădăcină aruncat)7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilGummy Salvatori de viațăGummy Salvatori de viață6creveți și cu veneFidea și asamblareFidea și asamblare300pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOciorchini tăiței somen uscațiciorchini tăiței somen uscați22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 1/2 cani sos de prune1 1/2 cani sos de prune22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleysos japonez de susansos japonez de susan22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleysos japonez de susansos japonez de susan6creveți și cu veneSos picant de susan cu ghimbirSos picant de susan cu ghimbir1Oreos dublu umplutCiupiți semințele de susan albCiupiți semințele de susan alb1Oreos dublu umplutulei de susan prăjitulei de susan prăjit22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleypastă de susan (atari goma sau Neri goma) sau tahinipastă de susan (atari goma sau Neri goma) sau tahini1Oreos dublu umplutsemințe de susan prăjitesemințe de susan prăjite6la 8 frunze de shiso, feliate subțire, opțional ca garniturăla 8 frunze de shiso, feliate subțire, opțional ca garnitură3Bucăți de caramele Heath Bar1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi2Bucăți de caramele Heath Barfâșie de coajă de lămâiefâșie de coajă de lămâie22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 fâșie de coajă de lămâie1 fâșie de coajă de lămâie5mari5. Scurgeți tăiței și răciți-i într-un castron mare cu apă sub apă curentă de la robinet. Rotiți ușor tăiței în apa curentă până când apa curge limpede. Scurgeți din nou tăiței5. Scurgeți tăiței și răciți-i într-un castron mare cu apă sub apă curentă de la robinet. Rotiți ușor tăiței în apa curentă până când apa curge limpede. Scurgeți din nou tăiței1Oreos dublu umpluttobanjan (pastă miso fierbinte chinezească) sau 1/2 linguriță la yu (ulei de chile chinezesc) sau după gust, opționaltobanjan (pastă miso fierbinte chinezească) sau 1/2 linguriță la yu (ulei de chile chinezesc) sau după gust, opțional1Timp Total: oră, 45 de minute, plus timp de răcire pentru puiTimp Total: oră, 45 de minute, plus timp de răcire pentru pui
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate72
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista