Profiterole cu cremă de dovleac cu Caramel de arțar
Profiterolele cu cremă de dovleac cu Caramel de arțar sunt un vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție conține 452 calorii, 7g de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 139 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, bourbon, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 47%. Încercați Profiterole cu cremă de dovleac cu Caramel de arțar, Cremă De Dovleac De Arțar-Împotriva Tuturor Cerealelor, și Cupe Cu Cremă De Arțar Și Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă zahărul și untul într-o cratiță mică grea la foc mediu până se omogenizează și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Bateți în smântână. Aduceți la fierbere, amestecând până când bucățile de caramel se dizolvă. Reduceți căldura la mediu și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caramel Biți
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Se ia de pe foc. Se amestecă bourbon și vanilie; se fierbe 1 minut. (Se poate face cu 3 zile înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
1
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Bateti crema si urmatoarele 6 ingrediente în cratiță mare grele. Se aduce la foc mic la foc mediu, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Se ia de pe foc.
4
Bateți zahărul și gălbenușurile de ou într-un castron mediu. Amestecați treptat amestecul fierbinte de dovleac în amestecul de gălbenușuri de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se toarnă crema de dovleac în vasul de copt din sticlă de 8x8x2 inci; acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Creveți Sotați
6
Așezați vasul în tava de copt de 13x9x2 inci. Umpleți tava de copt cu suficientă apă fierbinte pentru a ajunge la jumătatea părților vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
7
Coaceți până când crema este așezată în centru, aproximativ 1 oră și 15 minute. Se răcește complet. Acoperiți și răciți până la rece, cel puțin 4 ore. (Se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Preîncălziți cuptorul la 425 F. Linia 2 foi mari de copt cu hârtie pergament. Aduceți 1/2 cană de apă, lapte, unt, zahăr și sare pentru a fierbe într-o cratiță mare și grea. Se amestecă făina; gatiti la foc mediu-mare, amestecand energic, pana cand aluatul este neted și trage departe de părțile laterale ale tigaie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
2
Transferați amestecul fierbinte în mixerul în picioare. Bateți aluatul cu atașamentul paletei la viteză medie până se răcește ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați 3 ouă, câte 1, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare. Bateți în gălbenușul de ou până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
4
Puneți 16 movile de aluat de dimensiunea ouălor mari pe foile pregătite, distanțându-se la aproximativ 2 inci. Bateți oul rămas într-un castron mic pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Ungeți ușor vârfurile de profiterole cu ou bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
6
Coaceți 15 minute. Reduceți cuptorul la 375 buc.F. Continuați să coaceți până când este umflat și maro auriu închis, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Transferați în raft pentru a se răci complet. (Se poate face cu 1 săptămână înainte. A se păstra într-un recipient etanș la congelator.
8
Scoateți din congelator cu câteva ore înainte de a continua.)
9
Reîncălziți sosul de caramel. Folosind cuțitul zimțat, tăiați profiterolele orizontal în jumătate. Lingură rotunjită 1/3 cană de umplere în jumătatea inferioară a fiecărui profiterol. Acoperiți cu jumătăți superioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Feliate
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi
10
Stropiți cu sos. Lingură de frișcă deasupra profiterolelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
11
Se presară cu nuci pecan tocate și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pecan
1
Nu aveți un mixer în picioare cu un accesoriu pentru palete? Folosiți în schimb un mixer portabil.