Praline Crumb Caramel Cheesecake Baruri
Această rețetă servește 36. O porție conține 98 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, nuci pecan, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cheesecake Cu Praline Cu Caramel, Cheesecake Pecan-Praline cu sos de Caramel, și Cheesecake Praline Cu Sos Fierbinte De Caramel Fudge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F. Se pulverizează fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci cu spray de gătit.
Așezați amestecul de prăjituri în castron; tăiați untul folosind blenderul sau furculița de patiserie până când amestecul este sfărâmicios. Rezervați 1 1/2 cană amestec pentru topping. Apăsați amestecul rămas în partea de jos a tigaiei.
Între timp, într-un castron mare, bateți crema de brânză, zahărul, făina, 1/4 cană de topping de caramel, vanilia și oul cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare.
Întindeți amestecul de brânză cremă uniform pe baza de biscuiți parțial coaptă.
Se presară cu topping de firimituri rezervate, nuci pecan și bucăți de caramel.
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până se rumenesc. Se răcește 30 de minute. Se dă la frigider aproximativ 2 ore sau până se răcește.
Stropiți cu restul de 1/4 cană de topping de caramel. Pentru bare, tăiați în 9 rânduri cu 4 rânduri. A se păstra acoperit la frigider.