Prajituri Linzer Heart
Linzer Heart Cookies este un desert lacto ovo vegetarian . Această rețetă face 36 de porții cu 242 de calorii , 3 g de proteine și 10 g de grăsime fiecare. Pentru 51 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați ouă, cuișoare măcinate, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Este perfect pentru ziua indragostitilor . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete, cum ar fi Galettes de inimă cu vinete și anghinare , Brownies cu cereale integrale pentru inimă sănătoasă și Biscuiți cu unt de arahide în formă de inimă .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul până devine ușor și pufos.
Se adauga ouale, pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare.
Combinați făina, cacao, sarea, scorțișoară, nucșoară și cuișoare; se adaugă treptat la amestecul de smântână și se amestecă bine. Se amestecă migdalele. Dă la frigider pentru 1 oră sau până când este ușor de manevrat.
Pe o suprafață ușor înfăinată, întindeți aluatul la 1/8 inch. grosime.
Tăiați cu un 3-in. tăietor de prăjituri în formă de inimă. Din centrul jumătății de prăjituri, tăiați un 1-1/2 inch. inimă sau formă rotundă.
Așezați pe foi de copt neunsate.
Coaceți la 350° timp de 10-12 minute sau până când marginile devin maro auriu.
Scoateți pe rafturi pentru a se răci.
Răspândiți 1/2 linguriță de dulceață peste fundul fursecurilor solide;
Presărați prăjituri decupate cu zahăr de cofetarie; se pune cu grija peste dulceata.