Prajituri Linzer Heart

Prajituri Linzer Heart
Linzer Heart Cookies este un desert lacto ovo vegetarian . Această rețetă face 36 de porții cu 242 de calorii , 3 g de proteine și 10 g de grăsime fiecare. Pentru 51 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați ouă, cuișoare măcinate, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Este perfect pentru ziua indragostitilor . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete, cum ar fi Galettes de inimă cu vinete și anghinare , Brownies cu cereale integrale pentru inimă sănătoasă și Biscuiți cu unt de arahide în formă de inimă .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul până devine ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar, în Vrac Sau îndepărtați Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar, în Vrac Sau îndepărtați Din Carcasa De Legătură Mare
Bomboane Galbene (Tart 'n' Tinys)Bomboane Galbene (Tart 'n' Tinys)
(Tart 'n' Tinys)(Tart 'n' Tinys)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru PeriajUnt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
2
Se adauga ouale, pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Decoratiuni Cu BomboaneDecoratiuni Cu Bomboane
3
Combinați făina, cacao, sarea, scorțișoară, nucșoară și cuișoare; se adaugă treptat la amestecul de smântână și se amestecă bine. Se amestecă migdalele. Dă la frigider pentru 1 oră sau până când este ușor de manevrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dovleac Solid1/3 Cană De Dovleac Solid
(23)(23)
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Caise Sau Stafide Uscate TocateCaise Sau Stafide Uscate Tocate
Lichior De AluneLichior De Alune
Lichior De AluneLichior De Alune
Bulion De Pui Sau Bulion De CurcanBulion De Pui Sau Bulion De Curcan
4
Pe o suprafață ușor înfăinată, întindeți aluatul la 1/8 inch. grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cuvă (16 Uncii) Glazură Bogată și Cremoasă Betty Crocker® (orice Varietate Albă)1 Cuvă (16 Uncii) Glazură Bogată și Cremoasă Betty Crocker® (orice Varietate Albă)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Tăiați cu un 3-in. tăietor de prăjituri în formă de inimă. Din centrul jumătății de prăjituri, tăiați un 1-1/2 inch. inimă sau formă rotundă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Cu Scortisoara Sau InghetataInghetata Cu Scortisoara Sau Inghetata
Echipamente pe care le vei folosi
Căpșuni, Decojite și Tăiate MăruntCăpșuni, Decojite și Tăiate Mărunt
6
Așezați pe foi de copt neunsate.
Echipamente pe care le vei folosi
Carton De Sos De Afine-portocaleCarton De Sos De Afine-portocale
7
Coaceți la 350° timp de 10-12 minute sau până când marginile devin maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Chipsuri De Cartofi Rupte Grosier2 Căni De Chipsuri De Cartofi Rupte Grosier
8
Scoateți pe rafturi pentru a se răci.
9
Răspândiți 1/2 linguriță de dulceață peste fundul fursecurilor solide;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Cu Scortisoara Sau InghetataInghetata Cu Scortisoara Sau Inghetata
1 Cană șifonată De Frunze De Kale1 Cană șifonată De Frunze De Kale
GemGem
10
Presărați prăjituri decupate cu zahăr de cofetarie; se pune cu grija peste dulceata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan Tocate Fin Sau Tipul Tau Preferat De NuciNuci Pecan Tocate Fin Sau Tipul Tau Preferat De Nuci
Inghetata Cu Scortisoara Sau InghetataInghetata Cu Scortisoara Sau Inghetata
GemGem
DificultateExpert
Gata În30 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista