Prajitura usoara cu budinca de rubarba
Prăjitura cu budincă cu rubarbă ușoară este un desert care servește 15. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără lactate are 243 de calorii , 3 g de proteine și 7 g de grăsime per porție. Pentru 47 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită zahăr, ouă, rubarbă și apă. Va fi un succes la evenimentul de Ziua Mamei . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . Cu un scor de 30% , acest fel de mâncare nu este atât de super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tort cu rubarbă germană cu bezea , Prăjitură cu rubarbă, lămâie și migdale fără gluten și Prajitura cu rubarbă a bunicii B .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți și făinați o tavă de copt de 9 x 13 inci.
Se amestecă amestecul de prăjitură, 1 cană de apă, uleiul vegetal și ouăle într-un castron până se umezesc; se bat cu mixerul electric la viteza medie timp de 2 minute.
Turnați aluatul în tava de tort pregătită. Acoperiți aluatul cu rubarbă și stropiți cu zahăr și scorțișoară; turnați 1 cană apă fierbinte uniform peste tort.
Coacem in cuptorul preincalzit pana cand o scobitoare introdusa in centrul prajiturii iese curata sau cu firimituri umede, 50 minute pana la 1 ora.