Prăjituri de Crab cu Remouladă savuroasă
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da prăjituri Crab cu Remoulade cimbru un try. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 329 calorii. Pentru $ 2.28 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză philadelphia, sos de piper, biscuiți cu grăsimi reduse ritz și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Prăjituri de Crab cu Remoulade, Prăjituri De Crab Cu R, și Prăjituri de Crab cu vanilie R.
Instrucțiuni
Se amestecă primele 4 ingrediente până se amestecă.
Combinați carnea de crab, firimiturile de cracker, ceapa, ardeii și praful de copt într-un bol mediu.
Adăugați 2/3 cană amestec de brânză cremă; se amestecă ușor. Forma în 12 (1/2-inch grosime) chiftele. La frigider 30 min.
Gatiti chiftelele cu carne de crab, in loturi, in tigaie mare antiaderenta la foc mediu 6 min. sau până se rumenesc pe ambele părți, întorcându-se cu atenție după 3 min. Între timp, amestecați amestecul de brânză cremă rămas, țelina și sosul de piper până la amestec.
Serviți prăjituri de crab cu sos de brânză cremă.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.