Prăjituri crocante de vinete cu Mozzarella afumată

Prăjituri crocante de vinete cu Mozzarella afumată
Prajituri de vinete crocante cu Mozzarella afumată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 203 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 20 și costă 59 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți pătrunjel, ulei de măsline, vinete și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Prăjituri Crocante De Vinete Cu Mozzarella Afumată, Vinete crocante cu roșii și Mozzarella, și Tartă cu vinete, roșii și mozzarella afumată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați vinetele transversal în felii groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
3
Așezați pe straturi de prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Se presară cu 1 linguriță de sare; lăsați să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
5
Ungeți 2 foi mari de copt cu ulei. Se usucă vinetele; aranjați într-un singur strat pe foile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Ungeți ușor cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Coaceți până când vinetele sunt fragede și uscate, aproximativ 1 oră. Se răcește ușor; se toacă grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Bateți 1 ou, parmezan ras, 1/4 cană pesmet, pătrunjel, cimbru, 1/4 linguriță piper și 1/4 linguriță sare într-un castron mediu. Se amestecă vinetele tocate (amestecul va fi moale).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras
PesmetPesmet
VineteVinete
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
CimbruCimbru
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
9
Întindeți 1 cană pesmet pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Boabe Suplimentare De Floarea-soareluiBoabe Suplimentare De Floarea-soarelui
10
Bateți 1 ou și făină într-un alt bol. Apăsați și formați amestecul de vinete în bile cu diametrul de 1 1/4 inch. Apăsați 1 bucată de mozzarella afumată în centrul fiecărei bile, asigurându-vă că amestecul de vinete acoperă brânza. Înmuiați bilele, câte 1, în aluat de ouă; se rulează în pesmet pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
VineteVinete
BrânzăBrânză
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
Boabe Suplimentare De Floarea-soareluiBoabe Suplimentare De Floarea-soarelui
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
11
Se toarnă suficient ulei în tigaie mare pentru a ajunge la adâncimea de 1/4 inch; se încălzește la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, adăugați bile în tigaie; saut până se rumeneste, întorcându-se des, aproximativ 4 minute. Folosind lingura cu fante, transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
12
Se presară sare și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista