Porumb la grătar cu ierburi

Porumb la grătar cu ierburi
Porumbul la grătar cu ierburi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 107 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți urechi de porumb în coajă, ierburi precum arpagic, sos de unt de lime și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Porumb la grătar pe Știulet cu usturoi prăjit și ierburi, Porumb cu ierburi, și Porumb cu ierburi proaspete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul pentru gătit pe cărbune mediu-fierbinte (căldură moderată pentru gaz).
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
2
Gratiți porumbul (în coji) pe grătar ușor uns, rotind, acoperit, până când boabele sunt fragede, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
3
Scoateți porumbul de pe grătar și lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca, dar încă cald, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
4
Aruncați cojile și capetele tulpinii din porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
5
Tăiați miezurile de pe știuleți cu un cuțit mare și aruncați cu ierburi și sos de unt de lime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
IerburiIerburi
SosSos
VarVar
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
1
Dacă nu puteți face grătar în aer liber, porumbul (în coji) poate fi prăjit direct pe raftul din mijloc al unui cuptor preîncălzit de 450 F 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista