Porumb la grătar cu ierburi
Porumbul la grătar cu ierburi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 107 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți urechi de porumb în coajă, ierburi precum arpagic, sos de unt de lime și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Porumb la grătar pe Știulet cu usturoi prăjit și ierburi, Porumb cu ierburi, și Porumb cu ierburi proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul pentru gătit pe cărbune mediu-fierbinte (căldură moderată pentru gaz).
Gratiți porumbul (în coji) pe grătar ușor uns, rotind, acoperit, până când boabele sunt fragede, 20 până la 30 de minute.
Scoateți porumbul de pe grătar și lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca, dar încă cald, aproximativ 10 minute.
Aruncați cojile și capetele tulpinii din porumb.
Tăiați miezurile de pe știuleți cu un cuțit mare și aruncați cu ierburi și sos de unt de lime.
Dacă nu puteți face grătar în aer liber, porumbul (în coji) poate fi prăjit direct pe raftul din mijloc al unui cuptor preîncălzit de 450 F 30 de minute.