Porumb În Stil Mexican Deconstruit
Rețeta de porumb în stil mexican deconstruit este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 383 calorii, 8g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.87 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Un amestec de cilantro, coajă de tei, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Porumb De Stradă Mexican Deconstruit, Porumb în stil Mexican pe știulete, și Porumb La Grătar În Stil Mexican pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați pulberea de chipotle și sarea și depozitați într-un recipient etanș.
Încălziți un grătar sau o tigaie la grătar la foc mare până la cald, apoi adăugați porumbul și cărbunele pe toate părțile, întorcându-se ocazional, până se înnegresc în părți, 12 până la 15 minute. Când este suficient de rece pentru a manipula, tăiați sâmburii de pe știuleți.
Încălziți uleiul într-o cratiță la foc mediu și sotati ceapa până la translucid, aproximativ 5 minute.
Adăugați boabele de porumb carbonizate și gătiți până se încălzește. Se amestecă 1/2 cană de brânză, maioneza, cilantro și coaja de tei. Condimentează cu 1/4 până la 1/2 linguriță de sare chipotle.
Se presară cu restul de 1/4 cană de brânză cotija și mai multă sare chipotle.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.