Porumb în stil Indian pe știulete în sos de ceapă și iaurt

Porumb în stil Indian pe știulete în sos de ceapă și iaurt
Rețeta porumbului în stil Indian pe știulete în sos de ceapă și iaurt este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Acest fel de mâncare are 148 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți iaurt, urechi porumb pe știulete, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 56%. Încercați Indian Restaurant Stil Ceapa Bhaji-Prajite Ceapa Blinele, Sturion Indian condimentat cu sos de iaurt de mentă, și Chifteluțe la grătar cu sos de iaurt condimentat Indian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Rupeți sau tăiați fiecare știulet de porumb în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
2
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu și prăjiți porumbul până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 10 minute, întorcându-se des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Îndepărtați porumbul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
4
Pulse ceapa, usturoi și ghimbir la o pastă netedă într-un procesor de alimente; se amestecă în frunze de curry, semințe de chimen, praf de chili, și zahăr. Gatiti pasta in uleiul incins la foc mediu-mic pana cand uleiul incepe sa se separe, amestecand des, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Frunze De CurryFrunze De Curry
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați pasta să se răcească; amestecați iaurtul. Întoarceți porumbul în sosul de iaurt și sosul de lingură peste porumb pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista