Portocale în sirop de citrice

Portocale în sirop de citrice
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați portocalele în sirop de citrice. Această rețetă servește 8 și costă 73 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 162 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, suc de portocale, apă cu flori de portocale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de mâncare și vin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Portocale Și Rodii În Sirop De Tei Kaffir, Portocale proaspete cu sirop de vin roșu condimentat, și Tort De Portocale Și Migdale Cu Portocale Glace Și Sirop.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, combinați sucul de portocale cu zahărul și coaja de portocală rasă fin și aduceți la fierbere, amestecând, până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Lăsați să se răcească la temperatura camerei, apoi amestecați apa cu flori portocalii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)
3
Între timp, folosind un cuțit ascuțit, curățați portocalele, îndepărtând toată miezul alb amar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Tăiați portocalele în cruce cu grosimea de 1/3 inch și transferați-le într-un castron mare, de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se toarnă siropul peste portocale și se dă la frigider până se răcește, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
6
Garnisiți cu fâșiile de coajă de portocală și agrișele de pelerină și serviți la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PhysalisPhysalis
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista