Porcii suculenți ai lui Bill Wood
Porcii suculenți ai lui Bill Wood ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 450 calorii. Pentru $ 2.09 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 14 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți friptură de umăr de porc, chifle de hamburger, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Lemn Concediat Picior De Miel, Ureche de lemn și supă de curmale roșii, și Porumbel de lemn prăjit pe pâine prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Încălziți uleiul vegetal într-un cuptor olandez mare până când strălucește și căutați carnea de vită și carnea de porc pe toate părțile până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Se toarnă apa peste carne, se acoperă și se gătește în cuptorul preîncălzit timp de 2 ore. Descoperiți cuptorul olandez și îndepărtați și aruncați oasele din friptura de vită. Cu o lingură sau o spatulă, slăbiți bucățile de aromă rumenite din partea inferioară a cuptorului olandez.
Amestecați împreună ketchup-ul, muștarul, sosul Worcestershire, sucul de lămâie și sarea și piperul într-un bol.
Se toarnă amestecul de ketchup peste carne, se amestecă pentru a se combina cu bucățile de aromă rumenite și se acoperă cuptorul olandez.
Reduceți căldura cuptorului la 250 grade F (120 grade C) și gătiți încă 2 ore. Se toacă carnea cu 2 furculițe, se îngrămădește fiecare chiflă cu aproximativ 1/3 cană de carne și sos și se ornează cu ceapă și murături după gust.