Popcorn dulce și picant
Rețeta Popcorn dulce și picant ar putea satisface pofta americană în aproximativ 10 minute. Acest hor d ' oeuvre are 322 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare, prăjit, sirop de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Popcorn dulce și picant, Dulce n ' picant BBQ Popcorn, și Popcorn picant și dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 121°.aburiți 2 foi de copt mari, cu margini, cu spray de gătit.
Într-o oală mare, cu fund greu, ulei cald la foc mediu.
Adăugați 3 sâmburi de floricele și acoperiți până când apar.
Adăugați miezurile rămase, acoperiți și agitați tigaia continuu peste arzător până când floricelele sunt complet popped, 2 până la 4 minute.
Transferați floricelele într-un castron mare, aruncând orice sâmburi nepopate. Aruncați pepitas în castron cu floricele.
Într-o oală medie la foc mediu, combinați untul, zahărul și siropul de porumb. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand zaharul s-a dizolvat. Creșteți căldura la mediu-mare și gătiți, amestecând, până când amestecul devine maro auriu, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă rapid sarea și cayenne cu o lingură de lemn.
Se toarnă peste amestecul de floricele și se aruncă pentru a acoperi uniform.
Împărțiți amestecul de floricele între foile de copt.
Coaceți timp de 30 până la 35 de minute, amestecând ocazional.
Lăsați să se răcească pe foile de copt pe o grătar până când se răcește suficient pentru a se rupe în bucăți mici.