Pollo Con Mole de Jefe ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 387 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Un amestec de ceapă, roșii, pastă de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi scorțișoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Răsuciri De Scorțișoară ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 65%. Rețete similare includ Aluniță verde în stil Zacatecas cu pui (Pollo en Mole Verde Zacatecano), Cina in seara asta: piept de pui în ghimbir Mole (Mole de Jengibre con Pechugas De Pollo), și Pipian Verde Mole (semințe de dovleac verde Mole).
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Presărați bucățile de pui cu 1 linguriță de sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare de sote la foc mediu-mare. Rumeniti rapid puiul, in loturi daca este necesar, si transferati-l pe o farfurie. Deglazați tigaia cu 1/4 cană din bulionul de pui, după ce fondul este deglazat, transferați lichidul într-un castron mic și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fripturi De Carne Din New York
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, Opțional
4
Dați tigaia o clătire rapidă și uscați prosopul.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Puneți tigaia înapoi la foc mediu-mare și când tigaia este fierbinte, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline (dar nu fumând) adăugați ceapa și 2 vârfuri de sare, sotati până aproape translucid, aproximativ 5 până la 7 minute, amestecați usturoiul și gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați condimentele uscate în amestecul de ceapă / usturoi și sotati timp de 2 minute. Apoi adăugați restul de 1 3/4 căni de pui (inclusiv stocul de la deglazare) și aduceți la fierbere aproape, dar nu clocotind. Întoarceți focul pentru a fierbe și amestecați untul de migdale, pasta de roșii, sosul sriracha, sarea după gust și mierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sriracha
Unt De Migdale
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Usturoi Goya®
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
7
Bateți sosul până se încorporează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
8
Adăugați bucăți de ciocolată și continuați să bateți până se topește. Fierbeți ușor sosul timp de 5 minute pe aragaz, scoateți tigaia de pe foc și scufundați puiul în sos de alunițe. Acoperiți tigaia și puneți-o în cuptor timp de 10 minute. Reduceți căldura cuptorului la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Biscuiți Oreo Tăiați
Roșii Feliate, Opțional
9
Scoateți capacul din tigaie și coaceți timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
10
Pe măsură ce alunița se coace, puneți sosul aluniței peste pui dacă puiul este expus periodic sau amestecați ușor din când în când dacă vedeți că se formează o piele. Dacă sosul aluniței pare să se reducă prea mult (dacă pare prea pastos), atunci adăugați un strop de bulion de pui pentru a-l subția. Scoateți tigaia din cuptor, scoateți puiul din tigaie într-un vas acoperit pentru a se încălzi. Sosul trebuie să fie gros; dacă nu este gros, atunci reduceți-l câteva minute pe blatul aragazului. Dacă sosul este prea gros, atunci subțiați-l cu un strop de bulion de pui. Gustați și adăugați mai multă sare kosher dacă doriți. Amestecați cea mai mare parte a coriandrului (rezervați câteva ciupituri pentru garnitură), apoi adăugați puiul înapoi în sos. Puneți alunița de pui într-un vas de servit și acoperiți cu Roșia tăiată cubulețe și cilantro rămas. Acompaniamentele bune includ un orez în stil spaniol, cartofi prăjiți, fasole neagră în stil mexican înăbușită, dovleac prăjit sau dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Prăjiți
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Cuțit De Toaletă
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
1
-Prefer bone-in, dar pot folosi dezosat, bone in va face pentru pui mai umed, mai aromat, dacă este de dimensiuni medii, apoi împărțiți și tăiați pieptul (cu sau fără bone-in) în 3rds, pentru sânii mari de pui apoi tăiați în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2
- Sosul Sriracha este un sos picant din Vietnam cu cocoș pe etichetă sau puteți înlocui cu piper habanero proaspăt tocat sau sos fierbinte de bună calitate după gust (dacă nu utilizați sriracha, asigurați-vă că utilizați căldura înlocuitoare cu precauție, de exemplu 1 linguriță de habanero proaspăt este mult mai fierbinte decât o parte egală sriracha), dar sriracha funcționează cel mai bine în această rețetă. Acum este disponibil în majoritatea magazinelor alimentare.