Plum-Streusel Kuchen
Plum-Streusel Kuchen ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 9. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 256 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, scorțișoară măcinată, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, care nu este atât de super. Încercați Plum-Streusel Kuchen, Plum Streusel Kuchen, și Plum Kuchen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Așezați 1/3 cană de făină, 1/2 cană de zahăr și scorțișoară măcinată într-un robot de bucătărie și pulsați amestecul de 2 până la 3 ori. Cu procesorul pornit, adăugați încet uleiul și siropul de porumb prin jgheabul alimentar, procesând până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Scoateți amestecul streusel din robotul de bucătărie și puneți-l deoparte.
Așezați 1 1/3 căni de făină, 1/3 cană de zahăr, praf de copt și sare într-un robot de bucătărie și amestecați pulsul de 2 până la 3 ori.
Adăugați margarina și procesați până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Puneți amestecul de margarină într-un castron mare.
Combinați iaurtul, apa, vanilia, coaja și oul și amestecați cu un tel. Se amestecă amestecul de iaurt în amestecul de margarină într-un castron mare până se omogenizează. Puneți aluatul într-o tigaie rotundă de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Presărați jumătate din amestecul streusel uniform peste aluat. Sus cu prune, aranjând într-un model circular.
Presărați uniform amestecul de streusel rămas peste prune.
Coaceți kuchen la 400 timp de 45 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește pe un suport de sârmă.