Plicuri cu șuncă și elvețiene
Ham 'n' Swiss Envelopes necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 2,53 USD per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 989 de calorii , 19 g de proteine și 65 g de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de brânză elvețiană, cremă de brânză, rulouri semilunare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca garnitură destul de ieftină. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de super lingură de 26% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: șuncă la grătar și sandviș elvețian , șuncă și panini elvețian cu ciuperci și varză , și fulgi de ovăz elvețian rece .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, căliți șunca și ceapa în ulei până când ceapa este fragedă.
Adăugați brânzeturile; gatiti 3-4 minute sau pana se topesc.
Se ia de pe foc; puse deoparte.
Desfaceți aluatul de semilună și despărțiți-l în patru dreptunghiuri; perforații de etanșare.
Așezați 2 linguri de amestec de șuncă în centrul fiecărui dreptunghi. Începând cu o parte scurtă, îndoiți o treime din aluat peste umplutură. Pe cealaltă parte scurtă, aduceți ambele colțuri împreună în centru pentru a forma un punct. Îndoiți pentru a semăna cu un plic. Ciupiți cusăturile pentru a sigila.
Se aseaza pe o tava de copt neunsa.
Coaceți la 400° timp de 10-12 minute sau până când se rumenesc.