Placinta de matase franceza a Amandei
Rețeta plăcintei de mătase franceză a Amandei este gata în aproximativ 4 ore și 10 minute și este cu siguranță un minunat fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 8 și costă 68 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 428 calorii. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de topping bătut, ciocolată, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Plăcintă De Mătase Franceză De Casă (De La Zero), Plăcintă de mătase franceză cu ciocolată (mătase franceză a Copycat Bakers Square), și Plăcintă De Mătase Franceză.
Instrucțiuni
Pregătiți o crustă de plăcintă complet coaptă.Bateți zahărul și untul timp de 10 până la 15 minute folosind atașamentul de tel al unui mixer cu suport. Scopul este de a-l face mai puțin granulat. Chiar și după 15 minute, a mea era încă ușor granulată, dar s-a netezit după adăugarea ouălor.Bateți ciocolata și vanilia, apoi adăugați două ouă și bateți încă 5 minute.
Adăugați încă două ouă și bateți timp de 5 minute.
Se toarnă în crusta de plăcintă răcită. Se răcește 2 ore sau până când este ferm. Înainte de servire, acoperiți cu frișcă și puțină ciocolată rasă.